CleverLoop Juridische en Privacy Beleid

Dit beleid wordt beschreven hoe CleverLoop Inc. en haar dochterondernemingen en gelieerde bedrijven verzamelt en gebruikt persoonsgegevens en andere informatie verzameld via de CleverLoop apparaat en de mobiele app. Het geldt voor onze website en alle producten die we verkopen.

Ons privacybeleid, het gebruik en de toepassing, is onderworpen aan de relevante wetten, of deze zijn van wet- en regelgeving, gerechtelijke bevelen of andere juridische procedures, processen en wettelijke verzoeken.

Het gebruik van CleverLoop producten en diensten, zowel nu als in de toekomst, geeft aan dat je hebt gelezen, begrepen en overeengekomen om de huidige versie van de CleverLoop privacybeleid.

Welke informatie verzamelen wij?

Wij verzamelen de volgende persoonlijke en informatie over het apparaat:

 • De informatie die je tijdens de installatie van CleverLoop hardware en software, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, de locatie van elk apparaat en het aantal mensen dat thuis in te voeren.
 • Persoonlijke accounts die je kan maken, zoals gebruikersnaam, rekeningnummer, wachtwoord.
 • Informatie over je CleverLoop apparaat, zoals het IP-adres, activiteit logs en configuratie.
 • Informatie en gegevens die worden verzameld door apparaten en sensoren CleverLoop, zoals activiteit, beweging en beweging, videobeelden en audio data.
 • Informatie over je mobiele apparaten met inbegrip van type, merk, model en serienummer, mobiel apparaat-ID, het besturingssysteem, MAC info en mobiele service provider.
 • Geographic, locatie gebaseerde informatie en data. Om het gebruik van CleverLoop optionele 'geo-fencing' functie, die automatisch in- en uitschakelen CleverLoop mogelijk maakt op basis van de nabijheid van het mobiele apparaat van een gebruiker, CleverLoop maakt gebruik van informatie uit je Wi-Fi-router.
 • Betaling informatie die wordt gebruikt wanneer je producten of diensten van ons koopt. Bijvoorbeeld, credit card gegevens, zodat we kunnen een transactie op aankopen uit te voeren.

Hoe gebruiken we het

Elk van de informatie die wij van je verzamelen kan worden gebruikt in een van de volgende manieren:

 • Zo kunnen we doorgaan met verbeteren van de service die we bieden, zowel in termen van de technische functionaliteit en customer service / support. Deze informatie helpt ons om onze websites, producten en diensten beter in de tijd te maken.
 • Hulp bij problemen met van CleverLoop software of hardware.
 • Opnemen en log inzendingen van je gegevens en informatie.
 • Zorg voor je account en back-up van alle gegevens die je kunt hebben.
 • Over het gebruik van je CleverLoop app. Je kunt uw voorkeuren voor deze meldingen ingestellen via de app of neem contact met ons op info@cleverloop.com
 • Voert incidenteel onderzoek en analyse, en stuur marketing communicatie die aan de producten en diensten die wij aanbieden relevant zijn.

Hoe uw gegevens worden opgeslagen, beschermd of gedeeld met derden.

We kunnen informatie aan derden die ons te voorzien van een service. Bijvoorbeeld, het delen van informatie aan leveranciers die zorgen voor e-mail, website en betaaldiensten.

We kunnen informatie bij elke nieuwe eigenaar van alle of een deel van ons bedrijf te delen. Bijvoorbeeld, als CleverLoop wordt verkocht kan onze klantenlijst onderdeel van de verkoop zijn.

We zullen voldoen aan de wet of om onszelf te beschermen delen. Zo zullen we informatie delen om te reageren op een gerechtelijk bevel of dagvaarding. We kunnen ook informatie delen met overheidsinstantie of onderzoeksbevoegdheden instanties als ze daarom vragen.

We kunnen ook informatie delen wanneer we mogelijke fraude onderzoeken.

Wij delen geen informatie met derden voor hun onafhankelijke marketing- of promotionele doeleinden.

Onze website, producten en diensten die zijn ontworpen voor gebruik door volwassenen. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar zonder toestemming van een ouder of voogd.

CleverLoop maakt gebruik van de volgende veiligheidsmaatregelen:

AES 256-encryptie

Wij bewaren persoonlijke informatie zo lang als het nodig of relevant zijn voor de in dit Beleid beschreven praktijken. We bewaren ook informatie indien wettelijk anders bepaald.

Wij bewaren informatie in en buiten de Verenigde Staten. Als je buiten de Verenigde Staten woont, begrijpt je en gaat ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen overdragen aan de Verenigde Staten of onze kantoren in andere landen. Onze sites zijn onderworpen aan de Amerikaanse wetten, die niet hetzelfde niveau van bescherming kunnen bieden als die in je eigen land.

Cloud video-opslag is standaard ingeschakeld. De gebruiker heeft de mogelijkheid binnen de app om cloud storage, indien gewenst, optioneel alleen lokaal videobeelden opslaan in te schakelen. Zelfs als cloud storage is uitgeschakeld, moet een lage resolutie afbeelding GIF-bestanden worden geupload door CleverLoop om goed te functioneren.

We maken gebruik van gemeenschappelijke volgtechnologieën.

Wij of onze leveranciers maken gebruik van gemeenschappelijke tracking tools. Deze kunnen onder meer cookies browser of knipperen. Het kan ook pixeltags, web beacons en vergelijkbare technologieën.

Wijzigingen en contactgegevens

Wij kunnen op elk gewenst moment in deze privacyverklaring wijzigingen aanbrengen en onze informatie praktijken weerspiegelen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om dit privacybeleid regelmatig te lezen en de hoogte blijven over eventuele wijzigingen daarin.

Neem gerust contact met ons op als je meer vragen hebt via op info@cleverloop.nl

of per post naar:

CleverLoop Inc.
Rm 1318-19 Hollywood Plaza, 610 Nathan Rd
Mongkok, Kowloon 999077
Hong Kong